středa 26. září 2018

Šokující zpověď předního psychiatra: pomáhal jsem vymýšlet ADHD jakožto nemoc


Šokující zpověď předního psychiatra: pomáhal jsem vymýšlet ADHD jakožto nemoc

Spousta lidí vágně chápe, že Americká psychiatrická asociace (APA) si vymýšlí nemoci, neboť pokračuje s rozšiřováním nových problémů v jejich DSM, či Diagnostickém a statistickém manuálu duševních nemocí. Nedávno otec ADHD (hyperaktivní poruchy pozornosti) oznámil, několik měsíců před svoji smrtí, že …“ADHD je prvotřídním příkladem fiktivní nemoci“.

Po dovršení 87 let americký psychiatr, dr. Leon Eisenberg, přišel s tímto výrokem v německém týdeníku Spiegel, 2. února 2012. O sedm měsíců později zemřel. Očividně se rozhodl kápnout božskou a přiznat se, než se odebere z tohoto světa.

Dr. Eisenberg byl členem výboru psychiatrů, kteří v r. 1968 sestavili DMS II. Původně přišel s názvem „hyperkinetická dětská reakce“, která byla popsána a odsouhlasena výborem a potvrzena malou částí členů APA jako duševní nemoc. Později byl název změněn na stávající ADHD.

Avšak neexistuje žádný biologický důkaz nebo test, jak přesně určit jaké chemikálie jsou u ADHD nebo jakékoliv jiné nemoci v mozku „mimo rovnováhu“. Většina psychiatrických drog je při nejmenším zbytečná. A často způsobují sebevraždy a vedou k vraždám.

Pak jsou zde mírnější negativní reakce, ke kterým patří i deprese nebo pocit nebýt ve své kůži, a dokonce fyzická únava u lidí beroucích psychotropní látky na duševní poruchy vymyšlené výbory.

Epidemie používání psychiatrických drog poškozuje miliony dětí

Od konference o DMS v r. 1968 příspěvky dr. Eisenberga v oblasti vymýšlení si duševních nemocí a konsensus výboru vedly k nadrogování milionů dětí, od předškolního věku po středoškolský.

V současné době se odhaduje, že až 20% (jedné pětině) dětí v jeslích a školkách, až po střední školy a pěstounskou péči, byl předepsán Ritalin.

Ritalin, běžně předepisovaný dětem „diagnostikovaným“ (onálepkovaným je příhodnější) s ADHD, byl testován před něco více než deseti lety Brookhaven National Laboratory (BNL). Studie BNL detekovala, že Ritalin je farmakologicky podobný kokainu, kdy má zřejmě ještě větší potenciál vážně poškodit mozek.

Dokonce i Úřad pro kontrolu odchylek DEA klasifikuje metylfenidát (RitalinR) jako regulovanou látku II třídy s …“vysokým potenciálem zneužití, které může vést k závažné psychologické nebo fyzické závislosti“.

Ritalin a další farmaceutické psychotropní přípravky jsou často vnucovány pod hrozbou vyloučení těch dětí, které jsou označeny za nepozorné nebo obtížně zvladatelné.

Rodiče, učitelé nebo pěstouni, kteří jsou příliš zaneprázdnění, aby se obtěžovali zvládat děti změnami v jídelníčku nebo patřičným sociálním vedením, jsou snadno přesvědčeni, že tyto drogy nabízí řešení.

Mezitím tajná dohoda mezi farmaceutickými firmami a psychiatry prosperuje a jejich v DMS vymyšlené nemoci vzkvétají, což legitimizuje financování jejich podvodného medicínského výpalnictví ze státního a soukromého pojištění.

Psychiatři s vazbami na farmaceutické firmy tvoří ve výboru DMS-V minimálně 68%. Velké farmaceutické firmy platí psychiatry za to, že pořádají semináře, působí jako konzultanti, nebo přihlašují své klienty do koncových testů nových drog.

Někteří za to dostávají až 100,000 dolarů. Velké drogové firmy zaplatily za tyto a další profesionální služby během let 2009 až 2010 250 milionů dolarů. Dr. Irwin Savodnik, odborný asistent na psychiatrii lékařské fakulty UCLA, pregnantně uvedl: „Samotný slovník psychiatrie je nyní určován farmaceutickým průmyslem.“

Široce rozšířené drogování dětí, s potenciálem neurologického poškození, normální děti poškozuje, zatímco vytváří psychologickou nevědomost a závislost na pseudovědeckém medicínském výpalnictví, které vynáší miliardy.

Zdroj: naturalnews.com, překlad: zvedavec.org

Napsal Svět kolem nás dne 12. červenec 2014. Kategorie Zdraví 





Žádné komentáře:

Okomentovat